Smo skupina sodelavcev in prijateljev, ki igra Loto 7/39. Od leta 2004 igramo večinoma skrajšane sisteme. Pri igranju skrajšanih sistemov smo naleteli na dve veliki težavi:
1. Zamenjava izbranih številk s številkami skrajšanega sistema je pri sistemih s 150 kombinacijami zahtevala 2 uri zbranosti in natančnosti, pa kljub temu nismo bili 100% prepričani, da nismo napravili napake pri zamenjavi številk.
2. V literaturi in na spletu smo zasledili cel kup skrajšanih sistemov, ki ne jamčijo tistega, kar je navedeno v garanciji sistema.
Zato smo se leta 2007 odločili, da napravimo spletno stran, kjer se zamenjava številk izvede brez napak v nekaj sekundah in kjer so predstavljeni skrajšani sistemi, ki imajo 100% računalniško preverjeno garancijo.

Spletno stran smo prvič predstavili aprila 2007. Nove skrajšane sisteme smo dodali na spletno stran julija 2008, avgusta 2010, julija 2011, oktobra 2015 in februarja 2017. V začetku leta 2017 smo se odločili, da prenovimo spletno stran. Pri tem smo upoštevali predloge in želje obiskovalcev spletne strani ter minimalni garanciji poleg dobitkov 3+1, dodali še dobitke 4+1 in 5+1.
Vaša vprašanja, predloge o skrajšanih sistemih, vaše pohvale in kritike o spletni strani, nam lahko sporočite tukaj.


Če vas zanima garancija skrajšanega sistema ali kaj pomenijo gornji gumbi

Garancija


Tukaj nam lahko sporočite vaše mnenje o skrajšanih loto sistemih, o spletni strani

Kontakt


Spletno stran s skrajšanimi loto sistemi smo prvič predstavili v aprilu 2007

O nas


Če se nikakor ne morete odločiti, katere številke bi izbrali, poskusite tukaj

10 kombinacij